Taikaesineet

SCYLDBANA:

Scyldbana (“Kilventurma”) kuului edesmenneelle kuningas Octalle. Tarinoiden mukaan pohjolan synkissä metsissä asuva seppä Regin olisi takonut tämän kirveen juuttien kuninkaalle Hnaeffille. Hengest toi kuolleen herransa aseen mukanaan Britanniaan ja antoi sen lahjaksi pojalleen tämän kunnostauduttua taistelussa brittejä vastaan.

Scyldbanan varsi on tummaa saarnipuuta, johon on veistetty pohjoisen kansojen riimuja. Sen himmeänharmaa terä on koristeltu yhteenkietoutuneita lohikäärmeitä esittävillä kaiverruksilla.

Ominaisuudet:
- +2 vaurioon
- Murtumaton
- Tuhoaa vastustajan kilven, jos kirveen bonusvaurionopan tulos on 6
- Scyldbana muistaa Hnaeffin kuoleman petollisten friisialaisten käsissä. Kirveen kantaja saa -5 kommunikointiheittoihin friisialaisten kanssa ja häneen vaikuttaa Suspicious (Frisians) +8.

SUDENSURMAAJAN KEIHÄS:

Dewitt työsti tämän keihään Wolfgraven kylää ympäröivissä metsissä hulluuden kourissa ja esi-isiensä henkien ohjastamana. Kylmästä raudasta taottu ruma terä on tulvillaan kadonnutta voimaa, ja tulella kovetettu puuvarsi on taipuisa, mutta murtumaton. Dewitt sulatti Pyhän Yrjänän keihäästä irronneen palasen ja työsti sen osaksi terää. Tämä ase, jossa yhdistyy kylmän raudan sekä pyhäinjäännöksen mahti, on tarkoitettu surmaamaan ihmisten valtakuntia uhkaavia petoja ja hirviöitä.

Ominaisuudet:
- Kykenee vahingoittamaan taikaolentoja
- Murtumaton
- Villisikakeihään ominaisuudet eläimiä ja ei-älykkäitä hirviöitä vastaan
- Voit käyttää Love (Family) -passionia inspiraatioon taistellessasi hirviöitä ja taikaolentoja vastaan

Taikaesineet

Kynälohikäärme Jari