Nia

Cymric/British Pagan. Baeddcoeddin heimon papitar.

Description:

Insight 8000
Notable Traits: Lustful, Vengeful, Proud
Notable Passions: Love (Family), Hate (House of Pendragon)
Notable Stats: DEX, CON, APP
Notable Skills: Dancing, Faerie Lore, Falconry, Folklore, Flirting, Hunting, erinäiset noitailutaidot

Nia, joka tunnetaan myös “Korpinkatseena” ja “Baeddcoeddin valtiattarena”, on Merlinin avioton tytär. Hän oli alunperin Sir Dewittin rakastajatar, jonka tämä löysi kasvatti-isänsä köyhästä mökistä keskeltä suota. Saatuaan selville todelliset voimansa tätinsä Ganiedan opastuksella Nia päätti kuitenkin tulla oman itsensä valtiattareksi. Hän pakeni Broughtonista Sauvagen metsään, jossa liittoutui korpien kätköissä piileskelevän Baeddcoeddin rosvoklaanin kanssa. Nykyisin hänellä on erittäin merkittävä asema adoptioklaaninsa papittarena ja päällikön neuvonantajana.

Nia kykenee näkemään ennalta isänsä ja tätinsä tavoin. Hän onkin nähnyt “Lohikäärmeen sikiön” koituvan Britannian kohtaloksi, mikä on saanut hänet käymään leppymätöntä sotaa Pendragonin huonetta vastaan.

Nia on erittäin kaunis nainen. Hänellä on paksut mustat hiukset, kullanruskeat silmät ja jonkin irstaan jumalan unissa syntynyt vartalo. Nian täyteläisillä, verenpunaisilla huulilla karehtii usein ilkikurinen hymy ja hänen olemuksensa on ryhdikäs ja itsevarma. Paettuaan Baeddcoeddiin hän on tatuoinut itsensä vihreillä, kaarevilla kuvioilla klaanilaisten tavoin. Nia pukeutuu perurannahkaiseen mekkoon, tammenoksista punottuun otsaripaan ja korpinsulista tehtyyn viittaan.

Bio:

Year Born: 469
Father: Merlin, Britannian arkkidruidi
Class: Priestess

Nia

Kynälohikäärme Jari