Sir Llew

Cymric/British Christian. Faltin herra. Salisburyn konstaapeli.

Description:

Notable Stats: Ei juuri, mutta on kaikissa tasaisen hyvä
Notable Traits: Chaste, Just, Merciful, Valorous
Notable Passions: Loyalty (Lord), Honor
Notable Skills: Courtesy, First Aid, Religion (Christianity)

Llew on pitkä ja vakava nuorukainen, jolla on surumieliset kasvot ja harjankaltaiset ruskeat hiukset. Hän on myös melkoinen outolintu kovien aikojen kovien ritareiden parissa. Llew on jalomielinen, armelias ja äärimmäisen kunniantuntoinen mies, joka uskoo ritareiden voivan olla muutakin kuin pelkästään sotaratsun selässä istuvia tappokoneita.

Llew on vakaa ja hyvä soturi, joskaan ei vedä taidoiltaan vertoja Blaeddille tai voimiltaan Arthille. Hän on myös sivistynyt mies, joka tuntee niin ylhäisön hovitavat kuin pappien opettamat mysteeritkin.

Llew syyttää itseään suunnattomasti toverinsa Arthin kuolemasta sumuisen järven rannalla, minkä vuoksi hän on vannonut ettei enää koskaan jätä ystäviään pulaan. Llew onnistuu siksi automaattisesti Valorous-heitossa taistellessaan Dewittin rinnalla.

Llew meni vuonna 489 naimisiin Lady Elainen, Tinyhouse Southin perijättären, kanssa. Kreivitär Ellen nimitti hänet Salisburyn konstaapeliksi vuonna 495.

Elaine, Llew’n vaimo, kuoli keuhkokuumeeseen Utherin kuolemaa seuranneena ankarana talvena (v. 495). Llew ei ole osoittanut kiinnostusta uusiin naimisiin menemisestä rakkaan vaimonsa menehtymisen jälkeen.

Lapset:
1. poika: Amren, b. 491

Maaomistukset:
Faltin kartano
Tinyhouse Southin kartano
4 lahjakartanoa

Bio:

Year Born: 464
Father: Sir Einion, Faltin kartanonherra (kuollut)
Son Number: 1
Class: Constable
Lord: Count Robert

Armour: Chainmail + Chivalry Bonus
Warhorse: Great Charger

Sir Llew

Kynälohikäärme Jari